Sugar Shampoo

Sugar Shampoo

vanaf € 13,99


Beschrijving

Sugar Shampoo van Nogga, de meest hydraterende shampoo gemaakt van suiker. Speciaal geformuleerd voor de langharige honden.


  • Een hydratatiebom voor droge vachten
  • Spectaculaire resultaten bij honden met "dansend haar" zoals de Yorkshire Terrier en Maltezer
  • Perfect voor alle kattenvachten met zachte structuur
  • Verbetert het effect van de zwaartekracht op erg lange vachten
  • Helpt beschadigd, kapot haar te regenereren
  • Ongelooflijke onderhoudshampoo voor poedelvachten en andere krulvachten en langharige kattenrassen
  • Maakt reinigen eenvoudiger en elimineert statische elektriciteit
  • Ruikt geweldig


Als natuurlijk bevochtigingsmiddel helpt suiker vocht in de huid en vacht te houden door vocht uit de lucht te absorberen. De Sugar Shampoo van Nogga is de meest hydraterende shampoo in ons assortiment en is speciaal ontwikkeld voor honden met een vacht van showkwaliteit, zoals een Maltezer en een Yorkshire Terriër. Tevens biedt Sugar Shampoo een perfecte formule voor het onderhouden van de vacht tussen de shows voor bijvoorbeeld een Poedel..


Actieve bestandsdelen

Gehydrolyseerd graan: dit is maïs, soja en tarwe. Echter, omdat sommige honden hiervoor intolerant zijn, zijn deze korrels gehydrolyseerd. Dit betekend dat het element dat de allergie veroorzaakt (koolhydraten) weggenomen zijn en enkel het goede deel (aminozuur) hebben behouden. Dit zit boordevol met vitamines, EFA's, eiwitten en mineralen.


Katoenextract: een bron van plantaardig eiwit en staat bekend als een revolutionair ingrediënt in de menselijke huidverzorging, het was niet meer dan normaal dat dit ingrediënt aan de Sugar Shampoo van Nogga zouden toevoegen.


Plantaardige keratine: het onderhoud van de vacht van uw hond kan een zware klus zijn maar dit hoeft niet. Keratine helpt uw hond aan een droomvacht! Het is rijk aan vetzuren, vitamines en aminozuren. Hiermee zal uw hond elke dag een perfecte vacht hebben.


Vitamine complex: zorgt ervoor dat de huid en de vacht de tien (10) vitamines per dag krijgen die het nodig heeft. Dit zijn vitamine A, E, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 en B12. Deze vitaminen dragen bij aan een gezonde huid en vacht.


Quaternized Castorolie: afgeleid van het zaad van de Ricinus Communis plant. Het wordt goed verdragen door de huid en gebruikt als dragerolie, huidverzorgingsmiddel en is het magische ingrediënt dat het schoonmaken vergemakkelijkt.


Gebruiksaanwijzing

Breng een flinke hoeveelheid aan in uw handen en breng dit op uw hond aan. Wrijf het in de vacht in de haargroeirichting. Voor honden met een zware vacht kan deze shampoo verdund worden met warm water, verhouding is dan 1:4. Spoel de vacht goed uit en herhaal indien gewenst. Combineer deze shampoo met een van de balsems.


Vermijd contact met de ogen!