Sugar Mask

Sugar Mask

vanaf € 23,99


Beschrijving

De Sugar Mask van Nogga is een leave-in formule die het perfect maakt voor de drukke honden die niet graag in bad willen gaan. Tevens versneld Sugar Mask de droogtijd van uw hond.

  • Sensationele leave-in formule, uitspoelen hoeft dus niet
  • De droogtijd wordt verkort wanneer u een Sugar Mask gebruikt
  • Een hydratatiebom voor droge vachten die u versteld zal doen staan
  • Spectaculaire resultaten bij honden met erg lange swishy kwaliteitsvachten
  • Verbetert het effect van de zwaartekracht op erg lange vachten
  • Helpt beschadigd, kapot haar te regenereren
  • Ongelooflijk onderhoudsmasker voor poedelvachten en andere krulvachten
  • Maakt poetsen eenvoudiger en elimineert statische elektriciteit


Sugar Mask bevat suiker, wat van nature een bevochtigingsmiddel is. Suiker helpt vocht in de huid en vacht te houden door vocht uit de lucht te absorberen. Sugar Mask is ons meest hydraterende masker en is speciaal ontwikkeld voor honden met een vacht van showkwaliteit, zoals de Maltezer en Yorkshire Terriër die een zachte vacht moeten hebben. Tevens is het een uitstekende keuze om een perfecte vacht te behouden tussen de shows door voor bijvoorbeeld een Poedel.


Actieve bestandsdelen

Gehydrolyseerd graan:
dit is maïs, soja en tarwe. Echter, omdat sommige honden hiervoor intolerant zijn, zijn deze korrels gehydrolyseerd. Dit betekend dat het element dat de allergie veroorzaakt (koolhydraten) weggenomen zijn en enkel het goede deel (aminozuur) hebben behouden. Dit zit boordevol met vitamines, EFA's, eiwitten en mineralen.


Katoenextract:
een bron van plantaardig eiwit en staat bekend als een revolutionair ingrediënt in de menselijke huidverzorging, het was niet meer dan normaal dat dit ingrediënt aan de Sugar Shampoo van Nogga zouden toevoegen.


Plantaardige keratine:
het onderhoud van de vacht van uw hond kan een zware klus zijn maar dit hoeft niet. Keratine helpt uw hond aan een droomvacht! Het is rijk aan vetzuren, vitamines en aminozuren. Hiermee zal uw hond elke dag een perfecte vacht hebben.


Vitamine complex:
zorgt ervoor dat de huid en de vacht de tien (10) vitamines per dag krijgen die het nodig heeft. Dit zijn vitamine A, E, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 en B12. Deze vitaminen dragen bij aan een gezonde huid en vacht.


Quaternized Castorolie:
afgeleid van het zaad van de Ricinus Communis plant. Het wordt goed verdragen door de huid en gebruikt als dragerolie, huidverzorgingsmiddel en is het magische ingrediënt dat het schoonmaken vergemakkelijkt.


Gebruiksaanwijzing

Breng Sugar Mask aan op uw handen en wrijf op de vochtige vacht van uw hond in de richting van de haargroei. Droog met een geschikte föhn en borstel tijdens het drogen voor het beste effect!


Contact met de ogen vermijden!