Styling Spray

Styling Spray

vanaf € 19,99


Beschrijving

De Styling Spray van Nogga, ook wel texturerende spray met memory-effect. Styling Spray is een echte favoriet onder onze showhonden. De spray is samengesteld uit verrassende ingrediënten van de nieuwste generatie. De Styling Spray zorgt voor een natuurlijke en elastische fixatie.


  • Natuurlijke, elastische fixatie
  • Niet-klevende formule
  • Gebruik de dag vóór de show
  • Gebruik op de dag van de show
  • Onzichtbaar in de vacht - niemand zal het geheim merken
  • Beschermt tegen schade veroorzaakt door borstelen en drogen


De Styling Spray wordt gebruikt door ongelooflijk succesvolle showhonden verspreidt over de wereld om dotale lijnen te markeren, volume te creëren in bijvoorbeeld de Pomeranians, de top knot te fixeren en volume over het gehele lichaam te creëren. De formule zorgt er ook voor dat de vacht van uw hond beschermd is tijdens het drogen en verminderd ook de droogtijd.


Actieve bestanddelen

Citroenextract: dit geheime volume-ingrediënt bevat alfa-hydroxyzuren (AHA's). Dit zijn enzymen die de huid reinigen door vuil, overtollige olie en dode huid af te breken waardoor het gemakkelijker wordt om de frisse nieuwe huid eronder te onthullen. de natuurlijke fruitzuren in de olie stimuleren ook dat de cuticula van de vacht plaat gaan liggen en reflecteren dus meer licht en laten op deze manier het haar van uw hond meer glazen!


D-Panthenol: Dit is Pro-Vitamine B5 en helpt het haar zacht, soepel en gezond te houden. Het biedt diepe hydratatie, helpt het haar te laten afkoelen door het absorberen van bocht uit de lucht. Tevens staat het bekend als pantotheenzuur, wat kleine hoeveelheden vitamine B5 met zich mee neemt.


Quaternized Honey: voor een glanzend, gehydrateerd en verzorgend haar. Deze honing is nog hydraterende dan gewone honing en verenigd als beste verzorgende eigenschappen en brengt deze rechtstreeks aan op het haar van uw hond en houdt ze daar ook vast.


Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik! Breng de Styling Spray op 20 cm aan op een vochtige of droge vacht. Droog met een geschikte föhn tegen de haargroeirichting in en borstel tijdens het drogen voor het beste effect. Kan tevens gebruikt worden op de dag van een show voor extra 'wauw effect'! Reactiveer het volume door op te kamen.


Vermijd contact met de ogen!