Snuffelmat Baby Blue

€ 12,50

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Daag uw hond uit met deze zachte snuffelmat van Diamonds4Dogs. De snuffelmat, ook wel snuffelkleed of snuffelkussen genoemd, is het ideale speeltje voor uw hond. Of u deze nu gebruikt om uw hond actief bezig te laten zijn met het vinden van de beloning of om zijn volledige maaltijd/voer hierin te verstoppen om het schrokken tegen te gaan, het kan allemaal. De snuffelmat stimuleert uw hond na te denken en te onderzoeken met zijn of haar neus. Daarnaast zorgt het snuffelen er ook voor dat uw hond tot rust komt.


Door tussen de zachte en flexibele stroken fleece snoepjes, brokjes of een snack te verstoppen is de snuffelmat te gebruiken als speeltje, trainingsmiddel en als anti-schrokbak.


Zintuigen

Zintuigen van de hond zijn opgebouwd in drie stappen. Neus, ogen en oren. Het eerste zintuig wat een hond gebruikt is dus de neus. Om die te trainen is de snuffelmat uitstekend geschikt! Iedere keer dat uwhond een brokje vindt beloond hij zichzelf door er nog één te zoeken. Zelf belonend gedrag zorgt ervoor dat de honden de snuffelmat niet willen slopen, want dan krijgen ze geen beloningen meer.


Personaliseren

Deze snuffelmat is te personaliseren naar eigen kleur(en). Wilt u hier meer informatie over? Of weet u al welke u kleuren graag wilt, stuur een mail naar info@diamonds4dogs.com . Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!


Gebruiksaanwijzing

Bij het bestellen van de snuffelmat ontvangt u automatisch een gebruiksaanwijzing.