Silver Shampoo

Silver Shampoo

vanaf € 12,99


Beschrijving

Silver Shampoo van Nogga is een revolutionaire kleur verbeterende shampoo voor zwarte, witter, zilvergrijze en chocoladekleurige vachten. Een totaal andere kijk dan andere vergelijkbare shampoos. In plaats van tijdelijk de vachtkleur te veranderen, neutraliseert deze shampoo de bruine kleur. De vachtkleuren die het meest worden beïnvloed door dit 'roestende' effect zijn de zilver/grijze, zwarte, witte en chocolade/leverkleurige vachten.


  • Bleekt of droogt de vacht niet uit
  • Kleurt de vacht niet paars of blauw
  • UVA- en UVB-filters beschermen de vacht tegen beschadiging door de zon
  • Quaternized honey sluit de haarschacht


Silver Shampoo van Nogga is samengesteld uit nauwkeurige gedoseerde, wateroplosbare pigmenten die in combinatie met Quaternides Honey zorgt voor een glanzende vacht met maximale hydratatie van het haar. Dit is goed nieuws voor gekleurde vachten waarbij uitdroging de nummer 1 oorzak is van verkleuring en beschadigd haar. Silver Shampoo is ontworpen met witte vachten in het achterhoofd en zorgt ervoor dat deze dus niet blauw wordt, ongeacht hoe lang het product op de vacht ligt.


Actieve bestanddelen

D-Panthenol: Dit is Pro-Vitamine B5 en helpt het haar zacht, soepel en gezond te houden. Het biedt diepe hydratatie, helpt het haar te laten afkoelen door het absorberen van bocht uit de lucht. Tevens staat het bekend als pantotheenzuur, wat kleine hoeveelheden vitamine B5 met zich mee neemt.


Quaternized Honey: voor een glanzend, gehydrateerd en verzorgend haar. Deze honing is nog hydraterende dan gewone honing en verenigd als beste verzorgende eigenschappen en brengt deze rechtstreeks aan op het haar van uw hond en houdt ze daar ook vast.


Gebruiksaanwijzing

Breng een flinke hoeveelheid aan in uw handen en breng dit op uw hond aan. Wrijf het in de vacht in de haargroeirichting. Voor honden met een zware vacht kan deze shampoo verdund worden met warm water, verhouding is dan 1:4. Spoel de vacht goed uit en herhaal indien gewenst. Combineer deze shampoo met een van de balsems.


Vermijd contact met de ogen!