Rawhide Dental Roll Mini

Rawhide Dental Roll Mini

€ 4,80


Beschrijving

Laat uw hond kennismaken met de Rawhide Dental Roll Mini van Farm Food. De opgerolde kauwkluifjes zijn gemaakt van 100% gedroogd onderhuids bindweefsel van runderen. Ze zijn stevig, hard en volledig verteerbaar. Daarnaast draagt het kauwen op deze kluifjes bij aan het reinigen van het gebit van uw hond. De snacks stinken niet en worden niet kleverig tijdens het kauwen.


De Dental Roll Mini is een veilige, zuivere en natuurlijke dauwkluif, verkrijgbaa voor uw pup of kleine hond. De Dental Roll bestaat uit gedroogd onderhuids-bindweefsel (de tweede stevige en taaie laag) van de huid van een rund. De rol heeft een laag caloriegehalte en is daarom ook zeer geschikt voor honden die op dieet zijn.


Natuurlijke gebitsverzorging

Als uw hond op een kluif van Farm Food Rawhide Dental kauwt, komt er door het speeksel collageen vrij. Dit is een lichaamseigen eiwitverbinding wat het tandplak op de tanden oplost. Daarnaast ontstaat er door het kauwen van uw hond, een schurende werking van het materiaal en het gebit wat voor een grondige en zichtbare reiniging van het zondegebit zorgt. Tevens draagt deze werking bij aan een betere adem bij uw hond.


Eigenschappen]

  • Volledig verteerbaar
  • Geen schadelijke lichaamsvreemde stoffen
  • Rawhide die niet gebleekt is
  • Geen chemische antioxidanten
  • Geen kleur-, geur- en smaakstoffen
  • Zuivere dikke runderhuid, voor langdurig kauwplezier
  • Caloriearm en geschikt voor honden op dieet
  • Stinkt, plant, slijmt en vlekt niet


Samenstelling

100% puur gedroogd onderhuids bindweefsel van runderen, zonder toevoegingen.


Inhoud

6 stuks


Waarschuwing

Zorg dat u de juiste maat kauwkluif koopt die past bij de grootte en de dauwbehoefte van uw hond! Farm Food Rawhide biedt verschillende kauwmogelijkheden voor uw hond.


Laat uw hond nooit alleen op een kauwkluif kauwen. Diamonds4Dogs is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen aan het kluiven van een kluif.