Quassia Spray - Vlo & Teek

Quassia Spray - Vlo & Teek

vanaf € 15,99


Beschrijving

Quassia Spray - Vlo & Teek van Nogga is een natuurlijk alternatief. De natuur is tevreden met eenvoud. Bent u op zoek naar een alternatief voor vervelende en schadelijke chemische producten, stop dan nu! De Quassia Spray - Vlo & Teek is revolutionair en verandert de manier en de kijk waarop u deze producten op uw hond gebruikt. Quassia Spray - Vlo & Teek staat bekend om zijn natuurlijke ingrediënten die bekend staan om hun antiparasitaire toepassingen.


  • Natuurlijk
  • Veilig en efficiënt
  • Kan op alle zoogdieren worden gebruikt
  • Ook voor puppy's te gebruiken


Natuurlijk, efficiënt en vooral veilig voor alle zoogdieren inclusief de mens. Kan worden gebruikt bij puppy's en natuurlijk alle volwassen honden. Biologisch afbreekbaar is Quassia Shampoo echt uniek in zijn soort!


Actieve bestanddelen

Quassia Amara: het belangrijkste actieve ingrediënt dat bekend staat om zijn Ati-parasitaire eigenschappen. Quassia Amara is een boom die voor het eerst werd ontdekt in Suriname. Quassia Amara wordt gebruikt als insecticide, in de traditionele geneeskunde en als additief in de voedingsindustrie. In de Quassia Shampoo worden de extracten van Quassia hout of schors gebruikt die functioneren als een natuurlijke insecticide.


Essentiële contronella olie: Citronella-olie is een essentiële olie die wordt verkregen uit de bladeren en stelen van verschillende soorten Cymbopogon (citroengras). Citronella-olie is ook een op planten gebaseerd insectenwereld middel en is sinds 1948 in de Verenigde Staten van Amerika geregistreerd voor dit gebruik. Citronella-olie wordt beschouwd als een biopesticide met een niet-toxisch werkingsmechanisme. Tevens is dit middel opgenomen omdat het ook bekend staat om zandvliegen af te weren, die vooral veel voorkomen in Zuid-Europa.


Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik! Spray op een afstand van 20 cm op een vochtige vacht of een droge vacht. Tegen muggen en zandvliegen dagelijks gebruiken. Tegen vlooien en teken twee keer per week gebruiken en extra bij boswandelingen of plaatsen waarvan het bekend is dat er extra veel parasieten voorkomen.


Vermijd contact met de ogen!