Quassia Shampoo - Vlo & Teek

Quassia Shampoo - Vlo & Teek

(1 stuk(s) = € 9,99)

vanaf € 9,99


Beschrijving

Quassie Shampoo - Vlo & Teek is het natuurlijke alternatief dat werkt! De natuur is tevreden met eenvoud en de natuur. Bent u op zoek naar een alternatief voor vervelende en schadelijke chemische producten, stop dan hier. Quassie Shampoo - Vlo & Teek is revolutionair en verandert de manier waarop u deze producten op uw hond gebruikt.

  • Natuurlijk
  • Veilig en efficiënt
  • Kan op alle zoogdieren worden gebruikt
  • Ook voor puppy's te gebruiken


Natuurlijk, efficiënt en vooral veilig voor alle zoogdieren inclusief de mens. Kan worden gebruikt bij puppy's en natuurlijk alle volwassen honden. Biologisch afbreekbaar is Quassia Shampoo echt uniek in zijn soort!


Actieve bestanddelen

Quassia Amara: het belangrijkste actieve ingrediënt dat bekend staat om zijn Ati-parasitaire eigenschappen. Quassia Amara is een boom die voor het eerst werd ontdekt in Suriname. Quassia Amara wordt gebruikt als insecticide, in de traditionele geneeskunde en als additief in de voedingsindustrie. In de Quassia Shampoo worden de extracten van Quassia hout of schors gebruikt die functioneren als een natuurlijke insecticide.


Essentiële contronella olie: Citronella-olie is een essentiële olie die wordt verkregen uit de bladeren en stelen van verschillende soorten Cymbopogon (citroengras). Citronella-olie is ook een op planten gebaseerd insectenwereld middel en is sinds 1948 in de Verenigde Staten van Amerika geregistreerd voor dit gebruik. Citronella-olie wordt beschouwd als een biopesticide met een niet-toxisch werkingsmechanisme. Tevens is dit middel opgenomen omdat het ook bekend staat om zandvliegen af te weren, die vooral veel voorkomen in Zuid-Europa.


Gebruiksaanwijzing

Breng een flinke hoeveelheid aan in uw handen en breng dit op uw hond aan. Wrijf het in de vacht in de haargroeirichting. Voor honden met een zware vacht kan deze shampoo verdund worden met warm water, verhouding is dan 1:4. Spoel de vacht goed uit en herhaal indien gewenst. Combineer deze shampoo met een van de balsems.


Vermijd contact met de ogen!