Purifying Shampoo

Purifying Shampoo

vanaf € 11,99


Beschrijving

Purifying Shampoo is een van onze beste shampoos dankzij de voedende eigenschappen. De dermocosmetische producten, uniek voor Europa, zitten boordevol natuurlijke actieve ingrediënten die spectaculaire voordelen bieden voor de huid en vacht van uw hond.

Purifying Shampoo bevat een magische formule met dezelfde gezondheidsvoordelen van de Spaanse Gazpacho-soep. De shampoo heeft een unieke afgifte van vitamines en mineralen rechtstreeks in de huid waardoor er direct gebruik mogelijk is. De Purifying Shampoo van Nogga helpt bij het regenereren van de vacht, vitaminecomplex bevordert de gezondheid van de huid en de vacht en verwijdert tevens vieze geurtjes.


De Purifying Shampoo is de perfecte keuze voor honden die net dat beetje extra voeding nog hebben voor hun vacht. Bijvoorbeeld kleine honden met zware weelderige vachten, fokhonden, zwaar ruiende honden of honden die gewoon een wat luchtiger fluffy vacht willen. Tevens is de shampoo een geweldige pre-wash shampoo en kan worden gecombineerd met alle shampoos uit de Omega Line en ook met de Bio Horse-Shampoo. Bovendien is er voor de Purifying Shampoo van Nogga alleen gebruik gemaakt van organische ingrediënten zoals tomaat en komkommer en bevat geen koolhydraten (speciaal voor honden met een graag intolerantie).


Actieve bestanddelen

Tomatenextract: van nature rijk gevuld met vitamine A en C en helpen de productie van collageen in de huid. Bovendien heeft het antioxiderende eigenschappen waardoor de huid van uw hond blij en gezond blijft. De gecombineerde acties van alle bestanddelen van tomaat maken het een bruikbaar cosmetische ingrediënt voor bijvoorbeeld honden met een onaangename geur. de verfrissende, verkoelende en deodoriserende werking van verse tomaten maakt het tot een ideaal ingrediënt voor de Purifying Shampoo van Nogga.


Komkommerextract: komkommers behoren tot de meloenfamilie en staan bekend om de hydraterende eigenschappen vanwege het hoge watergehalte. Het verkoelende gevoel zorgt ervoor dat de huid van uw hond fris aanvoelt terwijl een overvloed aan vitamines de activiteit van vrije radicalen bestrijdt en de huid verjongt. Het hoge watergehalte, veel vitamines en mineralen maken de komkommer een constante in de wereld van democosmetica.

Antioxidant vitamine C ondersteunt de productie van huid collageen en elastieke, terwijl de aanwezigheid van kiezelzuur de huid helpt om stevig en flexibel te blijven. Vitamine B zorgt voor het vasthouden van de vacht.


Ui-extract: uien zijn een geweldige bron van mineralen zoals calcium, fosfor, vitaminen, niacine, riboflavine, thiamine en ascorbinezuur. ui-extract is tevens bekend om de anti-seborroïsche eigenschappen. De geur van uien is verwijderd, daar hoeft u zich geen zorgen om te maken.


Peper-extract: peper is rijk aan koolhydraten en stikstof. Het belangrijkste voordeel is dat het een gezond ogende huid kan bieden. Peper staat bekend om het stimuleren van de bloedstroom naar de huid waardoor zuurstof en noodzakelijke voedingsstoffen de cellen kunnen bereiken wat essentieel is voor een goede gezonde huid en vacht.


Vitamine complex: zorgt ervoor dat de huid en de vacht de tien (10) vitamines per dag krijgen die het nodig heeft. Dit zijn vitamine A, E, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 en B12. Deze vitaminen dragen bij aan een gezonde huid en vacht.


Gehydrolyseerd graan: dit is maïs, soja en tarwe. Echter, omdat sommige honden hiervoor intolerant zijn, zijn deze korrels gehydrolyseerd. Dit betekend dat het element dat de allergie veroorzaakt (koolhydraten) weggenomen zijn en enkel het goede deel (aminozuur) hebben behouden. Dit zit boordevol met vitamines, EFA's, eiwitten en mineralen.


Gebruiksaanwijzing

Breng een flinke hoeveelheid aan in uw handen en breng dit op uw hond aan. Wrijf het in de vacht in de haargroeirichting. Voor honden met een zware vacht kan deze shampoo verdund worden met warm water, verhouding is dan 1:4. Spoel de vacht goed uit en herhaal indien gewenst. Combineer deze shampoo met een van de balsems.


Vermijd contact met de ogen!