PrimeVal Gelatinaat® Puppy

PrimeVal Gelatinaat® Puppy

€ 25,99


Beschrijving


PrimeVal Gelatinaat®

PrimeVal Gelatinaat® bevat bouwstoffen voor het skelet, gewrichtskraakbeen, de huid en de vacht. Tevens zorgt PrimeVal Gelatinaat® dat er voldoende gewrichtssmeer wordt aangemaakt. U zult zien: uw hond gaat zich weer soepeler bewegen. Atrose Gelatinaar Puppy is speciaal ontwikkeld voor jonge honden tot ongeveer 1 jaar oud die nog groeien en zich vollop ontwikkelen. Uitermate geschikt bij het ondersteunen van de groei van grote hondenrassen en honden met aanleg voor HD (heupdysplasie) en ED (elleboogdysplasie).


Ook honden kunnen last van slijtage krijgen. Uw hond is dan niet meer zo speels en levendig als vroeger. Of hij heeft zichtbaar pijn en komt moeilijk van zijn plaats. Speciaal voor deze honden is er PrimeVal Gelatinaat®.

PrimeVal bij dracht

PrimeVal Gelatinaat® zorgt voor de bouwstoffen die nodig zijn voor een goede ontwikkeling van de foetus. Ook ondersteunt het de drachtige teef in deze periode.

Voorkomen is beter dan genezen

Het is ook preventief te gebruiken voor het behoud van gezonde gewrichten van zwaar belaste honden (werkhonden, grotere rassen).

Een glanzende vacht

Met PrimeVal Gelatinaat® verbetert de groei en de dikte van de vacht. De vacht glanst en voelt soepel aan. PrimeVal Gelatinaat® is een uitstekende keuze, zowel voor honden die veel getrimd moeten worden als voor honden die problemen hebben met de vacht.


Inhoud: 350 gram.