Omega Butters

Omega Butters

(1 stuk(s) = € 43,99)

€ 43,99

Levertijd: 4 - 5 dag(en)

Beschrijving

Een bom vol vet voor extreem uitgedroogde en beschadigde vachten. Het leven is te kort voor neoboter en dus wordt er alleen gebruik gemaakt van de allerbeste Arganboter, Olijfboter en Kokum Boter in de intens hydraterende, vetconcentraat van Omega Butters.


  • Extreme hydratatie voor uw hond die op het randje van een probleemvacht balanceert
  • Bescherm gemakkelijk verklittende en vervilte vachten tegen schade door het borstelen
  • Alleen de beste glycerine van plantaardige oorsprong wordt gebruikt in Omega Butters
  • Een perfecte bron van Omega 3 en 6


Bij spaarzaam gebruik (een halve theelepel) is Omega Butters de perfecte combinatie van Omega-vetzuren. Combineer de Omega Butter met een van de balsems uit de Omega Line voor maximale hydratatie. Voor vervilte en verklikte vachten, voeg de Omega Butters toe aan warm water, schudt de fles goed en spuit rechtstreeks op de vacht om gemakkelijk klitten te verwijderen.


Actieve bestandsdelen

Argan notenboter: oorspronkelijk afkomstig uit Marokko, biedt een geconcentreerde, op planten gebaseerde formule om de huid en vacht te beschermen, voeden en hydrateren. Het is rijk aan essentiële vetzuren en vitamine E en bevat alleen de beste biologische, in het wild gemaakte ingrediënten.


Kokum Butter: wordt verkregen uit de vrucht van de kokumboom (beter bekend als Gardinia Indica), die groeit in de westelijke delen van Maharashtra en Goa, India. Kokum Butter is zeer rijk aan essentiële vetzuren, waarvan bekend is dat ze helpen bij celregeneratie en de elasticiteit van de huid ondersteunen Voedt en hydrateert de jonge huid van uw hond.


Olijfpitboter: het heeft alle goede eigenschappen van olijfolie en het dringt met gemak de huid binnen en zorgt voor een optimale hydratatie van de huid van uw hond. Olijfboter staat tevens bekend om de anti-jeuk eigenschappen, uitstekend voor honden met een gevoelige huid.


Capparis Spinosa: beter bekend als Flinders Rose, is een vaste plant met ronde, vlezige bladeren en grote witte tot roze-witte bloemen. Het staat bekend om de ontstekingsremmende, irriterende en jeuk verzachtende eigenschappen.


Gebruiksaanwijzing

Gebruik Omega Butters spaarzaam. U komt een heel eind met een kleine hoeveelheid. Het advies is om een halve theelepel Omega Butters toe te voegen per balsem van de Omega Line (zie de Omega Line balsems voor de juiste verdunning).


Voor extra ontwarringskracht mengt u 500 ml warm water met 50 ml Biphasic Spray, 20 ml Keratin Mask en een theelepel Omega Butters. Spray op de vacht en borstel de knopen (voorzichtig) uit en was uw hond met uw favoriete Nogga Shampoo.