Olive Shampoo

Olive Shampoo

(1 stuk(s) = € 13,99)

€ 13,99

Levertijd: 4 - 5 dag(en)

Beschrijving

De Olive Shampoo van Nogga voor honden met een dubbele vacht. Er is olijfboter gebruikt in plaats van olijfolie omdat deze bekend staat om het anti-jeuk eigenschappen.


  • Spectaculaire afgifte van van Omega 3 en 6 vetten rechtstreeks in de huid, waardoor ze direct opgenomen en gebruikt worden
  • Essentiële bouwsteen voor een gezonde huid
  • Anti-jeuk eigenschappen
  • Huidverzachtende en voedende eigenschappen
  • Gezonde huid betekend een gezonde vacht


Olive Shampoo is speciaal gemaakt voor alle honden met een dubbele vacht. Een hond met een dubbele vacht heeft twee keer per jaar een ruiperiode, bekend als de seizoensgebonden rui.

Het onderzoek naar de omega vetzuren en hun invloed op de huid van uw hond is fascinerend. In feite is dit de inspiratie om de zeer gespecialiseerde OMEGA Line te ontwikkelen en zo deze belangrijke ingrediënten aan alle huid- en vechttypes te leveren. Omega vetzuren dienen als essentiële bouwstenen van de verschillende huidlagen van de huid, waardoor een gladdere, gelijkmatiger en gezondere huid ontstaat. Er wordt alleen gebruik gemaakt van plantaardige omega vetzuren.


Actieve bestandsdelen

Olijfpitboter: het heeft alle goede eigenschappen van olijfolie en het dringt met gemak de huid binnen en zorgt voor een optimale hydratatie van de huid van uw hond. Olijfboter staat tevens bekend om de anti-jeuk eigenschappen, uitstekend voor honden met een gevoelige huid.


Quaternized Honey: voor een glanzend, gehydrateerd en verzorgend haar. Deze honing is nog hydraterende dan gewone honing en verenigd als beste verzorgende eigenschappen en brengt deze rechtstreeks aan op het haar van uw hond en houdt ze daar ook vast.


Capparis Spinosa: beter bekend als Flinders Rose, is een vaste plant met ronde, vlezige bladeren en grote witte tot roze-witte bloemen. Het staat bekend om de ontstekingsremmende, irriterende en jeuk verzachtende eigenschappen.


Gebruiksaanwijzing

Breng een flinke hoeveelheid aan in uw handen en breng dit op uw hond aan. Wrijf het in de vacht in de haargroeirichting. Voor honden met een zware vacht kan deze shampoo verdund worden met warm water, verhouding is dan 1:4. Spoel de vacht goed uit en herhaal indien gewenst. Combineer deze shampoo met een van de balsems.


Vermijd contact met de ogen!