Lavender Balsem

Lavender Balsem

vanaf € 19,99


Beschrijving

Lavender Balsem voor honden met korte vachten die makkelijk een geïrriteerde huid hebben. Tevens goed voor de naakte honden. Maak het voor u en uw huisdier aangedaan, en gezellig met deze zachte lieflijkheid van lavendel.


  • Spectaculaire afgifte van Omega 3 en 6 vetten rechtstreeks in de huid, waardoor het direct opgenomen en gebruikt wordt
  • Essentiële bouwsteen voor een gezonde huid
  • Anti-jeuk eigenschappen
  • Huidverzachtende en voedende eigenschappen
  • Gezonde huid betekend een gezonde vacht


De Omega Lavender Balsem is speciaal ontwikkeld voor kortharige en naakte honden, ook wel bekend als enkele haarlagen. Deze honden zijn meer vatbaar voor allergieën, huidirritatie, jeuk, geur, haaruitval en een vette huid om maar een paar van de klachten te benoemen. Lavendel staat bekend om de natuurlijke antiseptische eigenschappen en ook voor het regulerende en kalmerende eigenschappen waardoor het absoluut perfect is voor uw kortharige hond.


Het onderzoek naar de omega vetzuren en hun invloed op de huid van uw hond is fascinerend. In feite is dit de inspiratie om de zeer gespecialiseerde OMEGA Line te ontwikkelen en zo deze belangrijke ingrediënten aan alle huid- en vechttypes te leveren. Omega vetzuren dienen als essentiële bouwstenen van de verschillende huidlagen van de huid, waardoor een gladdere, gelijkmatiger en gezondere huid ontstaat. Er wordt alleen gebruik gemaakt van plantaardige omega vetzuren.


Actieve bestandsdelen

Lavender Butter: dit ingrediënt heeft alle natuurlijke eigenschappen die worden aangetroffen in essentiële lavendelolie. Dit staat bekend om het kalmerende, verzachtende en hydraterende werking, reinigt en voedt de huid en vacht.


Pictone Olamine: dit is een verbinding die soms wordt gebruikt bij de behandeling van schimmelinfecties. Het wordt meestal gebruikt in anti-roos shampoo als vervanging voor andere veel gebruikte verbinden. Het staat bekend om de anti malassezia eigenschappen en geurneutraliserende eigenschappen.


Capparis Spinosa: beter bekend als Flinders Rose, is een vaste plant met ronde, vlezige bladeren en grote witte tot roze-witte bloemen. Het staat bekend om de ontstekingsremmende, irriterende en jeuk verzachtende eigenschappen.


Gebruiksaanwijzing

De Lavender Balsem moet voor gebruik verdund worden. Het advies is een verdunning van 20% balsem en 80% warm water voor honden die frequent worden gewassen (elke 1 - 2 weken) of 50% balsem en 50% water voor honden die minder vaak worden gewassen.


Tevens wordt er aangeraden om een spuitfles te gebruiken en de conditioner erin te borstelen.


Vermijd contact met de ogen!