Kokum Balsem

Kokum Balsem

€ 19,99


Beschrijving

Speciaal ontwikkeld voor de jongste huidjes. Kokum Shampoo is speciaal voor pups en heeft essentiële ondersteuning aan de huid en vacht tijdens de overgang naar volwassenheid.


  • Spectaculaire afgifte van van Omega 3 en 6 vetten rechtstreeks in de huid, waardoor ze direct opgenomen en gebruikt worden
  • Essentiële bouwsteen voor een gezonde huid
  • Anti-jeuk eigenschappen
  • Huidverzachtende en voedende eigenschappen
  • Gezonde huid betekend een gezonde vacht


Iedereen weet dat de gevoelige huid en vacht van baby's speciale aandacht behoeven tijdens het baden. Daarom is de Kokum Balsem speciaal ontworpen om de fijne vacht en de gevoelige huid van uw pup te verzachten en zachtjes te reinigen. Kokum Balsem voedt zacht en spoelt gemakkelijk uit, waardoor het haar van uw pup zacht, glanzend, handelbaar en proper blijft en dit met een heel zacht parfum dat zelfs voor de jongste neusjes geschikt is.

Het onderzoek naar de omega vetzuren en hun invloed op de huid van uw hond is fascinerend. In feite is dit de inspiratie om de zeer gespecialiseerde OMEGA Line te ontwikkelen en zo deze belangrijke ingrediënten aan alle huid- en vechttypes te leveren. Omega vetzuren dienen als essentiële bouwstenen van de verschillende huidlagen van de huid, waardoor een gladdere, gelijkmatiger en gezondere huid ontstaat. Er wordt alleen gebruik gemaakt van plantaardige omega vetzuren.


Actieve bestandsdelen

Kokum Butter:
wordt verkregen uit de vrucht van de kokumboom (beter bekend als Gardinia Indica), die groeit in de westelijke delen van Maharashtra en Goa, India. Kokum Butter is zeer rijk aan essentiële vetzuren, waarvan bekend is dat ze helpen bij celregeneratie en de elasticiteit van de huid ondersteunen Voedt en hydrateert de jonge huid van uw hond.


Olijfpitboter:
het heeft alle goede eigenschappen van olijfolie en het dringt met gemak de huid binnen en zorgt voor een optimale hydratatie van de huid van uw hond. Olijfboter staat tevens bekend om de anti-jeuk eigenschappen, uitstekend voor honden met een gevoelige huid.


Capparis Spinosa:
beter bekend als Flinders Rose, is een vaste plant met ronde, vlezige bladeren en grote witte tot roze-witte bloemen. Het staat bekend om de ontstekingsremmende, irriterende en jeuk verzachtende eigenschappen.


Gebruiksaanwijzing

De Kokum Balsem moet voor gebruik verdund worden. Het advies is een verdunning van 20% balsem en 80% warm water voor honden die frequent worden gewassen (elke 1 - 2 weken) of 50% balsem en 50% water voor honden die minder vaak worden gewassen.


Tevens wordt er aangeraden om een spuitfles te gebruiken en de conditioner erin te borstelen.


Vermijd contact met de ogen!