Keratin Mask

Keratin Mask

vanaf € 19,99


Beschrijving

De vacht van uw hond, dat is 'de kroon' die uw hond nooit afzet en 'de kroon' op de verzorging van hun vacht is het Keratin Mask van Nogga. Keratin Mask herstelt beschadigde, verklikte en vervilte vachten en helpt toekomstige schade te voorkomen door de vacht te versterken.


  • Er wordt alleen gebruik gemaakt van keratine op basis van platen. Nogga maakt absoluut geen gebruik van dierlijke producten
  • Keratin Mask maakt de haarschacht glad voor hersteld en glanzend haar
  • Mag gebruikt worden op beschadigd, droog haar dat gemakkelijk breekt
  • Keratin Mask beschikt over een geur die naar liefde ruikt
  • Mag gebruikt worden om een gezonde vacht te behouden


Bent u op zoek naar een teken? De op planten gebaseerde keratine biedt de perfecte vulstof aan voor beschadigde haren. Tevens wordt er gebruik gemaakt van Panthenol en plantaardige glycerine om verdere schade aan het haar van uw hond te voorkomen tijden het borstelen. Diamonds4Dogs raadt aan om het Keratin Mask puur te gebruiken op beschadigde vachten en te mengen met een balsem voor het onderhouden van gezonde vachten.


Actieve bestandsdelen

Plantaardige keratine: het onderhoud van de vacht van uw hond kan een zware klus zijn maar dit hoeft niet. Keratine helpt uw hond aan een droomvacht! Het is rijk aan vetzuren, vitamines en aminozuren. Hiermee zal uw hond elke dag een perfecte vacht hebben.


D-Panthenol: Dit is Pro-Vitamine B5 en helpt het haar zacht, soepel en gezond te houden. Het biedt diepe hydratatie, helpt het haar te laten afkoelen door het absorberen van bocht uit de lucht. Tevens staat het bekend als pantotheenzuur, wat kleine hoeveelheden vitamine B5 met zich mee neemt.


Plantaardige glycerine: ontdek de aantrekkingskracht van glycerine. Beter bekend als de ideale bevochtiger en drager van andere ingrediënten die vocht en onze actieve ingrediënten in de huid en vacht vasthoudt.


Gebruiksaanwijzing

U kunt het product verdunnen of niet, dat is uw keuze.

Breng aan op uw honden of gebruik een spuitfles indien verdund wordt gebruikt en wrijf op de vochtige vacht van uw hond in de richting van de haargroei.

Er wordt aangeraden om het Keratin-masker rechtstreeks aan te brengen op beschadigde vachten of om deze te mengen met een balsem of masker naar keuze. Mocht u het Keratin Mask gaan mengen, dan wordt er geadviseerd een 80/20 verhouding van balsem/masker tot Keratin Mask te gebruiken.


Contact met de ogen vermijden!