Fleece Klos Single Knot black & pink

€ 5,99

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 4 dag(en)

Beschrijving

Een stevige handgemaakte fleece klos, ook wel fleece vlecht, om samen met uw hond te spelen. Deze fleece klos is gemaakt van vier strengen en één knoop waardoor het een klos is. Een fleece klos kan gebruikt worden voor het trainen van uw jonge hond, een trekspel of apporteren. Tevens biedt een fleece klos de gelegenheid om de bloedtoevoer van het gebit te optimaliseren.


Een fleece klos is gemaakt van zachte fleece stroken waardoor de hond zich tijdens het spelen niet kan bezeren aan scherpe of harde structuren.


Gebruiksaanwijzing

Het wordt ten zeerste aangeraden om samen met uw hond en de fleece klos te spelen. U mag uw hond nooit alleen laten met speelgoed, omdat zonder toezicht speelgoed gesloopt of opgegeten kan worden.


De handgemaakte fleece klos kan in de wasmachine op 30 graden Celsius gewassen worden. Droog de speeltjes alleen niet in de droger maar aan de waslijn, dan hebben jullie samen nog heel lang plezier van de speeltjes.


Personaliseren

Alle fleece klossen kunnen naar eigen keuze samengesteld worden. Door een andere kleurencombinatie te gebruiken kan het artikel er anders uitzien dan is weergegeven op deze pagina.

Tevens kan de dikte of de afmeting van het artikel aangepast worden aan de grootte van uw hond. Prijzen kunnen hierdoor tevens veranderen.


Meer informatie over het personaliseren? Neem contact met ons op via info@diamonds4dogs.com of het contactformulier op de website.