Fine Shampoo

Fine Shampoo

vanaf € 9,99


Beschrijving

Fine Shampoo is een hydraterende volume shampoo die uitstekend gebruikt kan worden als onderhoudsshampoo voor Poedel en andere krulvachten. Prachtig volume en natuurlijke fixatie zorgen ervoor dat het haar langer in de gewenste vorm blijft waardoor het verzorgingswerk wordt verbeterd zonder de haarstructuur te beschadigen.


  • Perfect voor wekelijkse onderhoudsbeurten
  • Verbetert het verzorgingswerk en houdt het haar langer op zijn plaats
  • Spectaculaire afgifte van vitamines en mineralen rechtstreeks in de huid waardoor direct gebruik mogelijk is
  • Vitaminecomplex dat de gezondheid van de huid en de vacht verbetert


Fine Shampoo in combinatie met Olive Balsem is een geweldige keuze voor dagelijks onderhoud en verzorging van vachten waarbij zowel volume als fixatie vereist is. Bijvoorbeeld bij Yorkshire Terrier, Bichon Frise, Maltezer, Shih-tzu of een Poedel.


Actieve bestanddelen

Citroenextract: dit geheime volume-ingrediënt bevat alfa-hydroxyzuren (AHA's). Dit zijn enzymen die de huid reinigen door vuil, overtollige olie en dode huid af te breken waardoor het gemakkelijker wordt om de frisse nieuwe huid eronder te onthullen. de natuurlijke fruitzuren in de olie stimuleren ook dat de cuticula van de vacht plaat gaan liggen en reflecteren dus meer licht en laten op deze manier het haar van uw hond meer glazen!


Gehydrolyseerd graan: dit is maïs, soja en tarwe. Echter, omdat sommige honden hiervoor intolerant zijn, zijn deze korrels gehydrolyseerd. Dit betekend dat het element dat de allergie veroorzaakt (koolhydraten) weggenomen zijn en enkel het goede deel (aminozuur) hebben behouden. Dit zit boordevol met vitamines, EFA's, eiwitten en mineralen.

Vitamine complex: zorgt ervoor dat de huid en de vacht de tien (10) vitamines per dag krijgen die het nodig heeft. Dit zijn vitamine A, E, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 en B12. Deze vitaminen dragen bij aan een gezonde huid en vacht.


Quaternized Honey: voor een glanzend, gehydrateerd en verzorgend haar. Deze honing is nog hydraterende dan gewone honing en verenigd als beste verzorgende eigenschappen en brengt deze rechtstreeks aan op het haar van uw hond en houdt ze daar ook vast.


Gebruiksaanwijzing

Breng een flinke hoeveelheid aan in uw handen en breng dit op uw hond aan. Wrijf het in de vacht in de haargroeirichting. Voor honden met een zware vacht kan deze shampoo verdund worden met warm water, verhouding is dan 1:4. Spoel de vacht goed uit en herhaal indien gewenst. Combineer deze shampoo met een van de balsems.


Vermijd contact met de ogen!