EasyPets

vanaf € 18,00


Beschrijving

Het zindelijk maken van een pup is een intensief proces, waarbij de best mogelijke hulp meer dan welkom is. Deze best mogelijke hulp biedt Diamonds4Dogs met deze handige Training Pads van EasyPets. Jonge honden hebben nog minder controle over hun blaas dan volwassen honden en zullen daardoor nog vaker hun behoefte moeten doen. Het is daarom prettig een plek in huis te hebben waar dit veilig kan, zodat de pups hun blaas kunnen trainen en in geval van nood een plek hebben om naar uit te wijken zonder telkens naar buiten te hoeven. Voor deze situaties zijn de Training Pads van EasyPets ideaal. Deze puppypads zijn zo gemaakt dat ze de zindelijkheidstraining ondersteunen en toch de hygiëne in huis waarborgen.


Hiertoe bestaan de pads uit vier lagen. De eerste laag is de ‘Anti-streaming quilted pad’. Deze laag voelt comfortabel aan, waardoor de hond eerder geneigd zal zijn de pad opnieuw te gebruiken. Ook wordt er door deze laag voor gezorgd dat de behoefte van de hond op zijn plaats blijft. Hierna volgt de ‘Silica absorbing layer’. Dit is de absorberende laag, die de vloeistoffen opneemt. De ‘Locking layer’ die hierop volgt ‘locked’ de vloeistof als het ware en zorgt dat de pad niet doorlekt. Tot slot is er de ‘Protection layer’; deze laatste laag is de basis van de pad. Hij is extra sterk en zorgt ervoor dat de pad zijn stevigheid en vorm netjes behoudt.


Door de combinatie van deze vier lagen biedt EasyPets een stevige pad, die de behoefte van jouw pup opvangt en opneemt en de vloer schoon en droog houdt. Een groot bijkomend voordeel aan deze pads is de toegevoegde geur. Deze is aantrekkelijk voor de hond en is zo ontwikkeld dat jouw hond graag zijn behoefte op de pad wil doen. Dit is een grote hulp bij het trainen van de zindelijkheid van jouw hond, daar de hond al uit zichzelf eerder de neiging zal hebben van de pad gebruik te maken.


Door al deze eigenschappen, in combinatie met het feit dat er maar liefst 250 pads in één doos zitten voor een zeer vriendelijke prijs, zijn de EasyPets Training Pads onmisbaar bij de zindelijkheidstraining van elke pup!


TRAINING

De puppy training pads van EasyPets zijn handig bij het opvoeden van je hond, het dient als hulpmiddel om je hond zindelijk te maken waardoor je nooit meer last hebt van onverwachte urineplekken. Het is gemakkelijk aan te leren via vier eenvoudige stappen:

Stap1: Je hond wordt door geur aangetrokken tot de training pad.

Stap2: Je hond vindt het comfortabel en wil zijn of haar behoefte hierop doen.

Stap3: Beloon je hond wanneer die zijn of haar behoefte heeft gedaan.


LAGEN TECHNOLOGIE

De training pads van EasyPets bestaan uit vier lagen. Met de vier lagen technologie zorgen de pads ervoor dat ze zeer goed absorberen, lekker ruiken en niet lekken. Vloeistoffen of geuren maken geen kans.

Anti-streaming quilted pad
Deze laag zorgt ervoor dat de pad comfortabel aanvoelt en houd de behoefte op zijn plaats.

Silica absorbing layer

Deze laag zorgt ervoor dat vloeistoffen worden opgenomen.

Locking layer
Deze laag zorgt ervoor dat de pad niet door kan lekken.

Protection layer
Deze laag zorgt voor extra stevigheid en is de basis van de pad.


PERFECTE MAAT

Onze training pads zijn in één maat verkrijgbaar, met 58 x 58 cm passen de pads in de meest gangbare padhouders die er in de markt verkrijgbaar zijn. Deze maat is dus ideaal voor je pup of kleine hond. Ook hebben wij gekeken naar de maximale grootte en het ideale verzendgewicht, waardoor wij onze klanten zo veel mogelijk voordeel kunnen bieden. Al met al, hebben wij met onze voordeelverpakking de perfecte maat.