Bulky Shampoo

Bulky Shampoo

vanaf € 13,99


Beschrijving

Bulky Shampoo is ideaal voor adembenemend showvolume. In tegenstelling tot andere volumeshampoos, biedt Bulky Shampoo een verbazingwekkend flexibel volume terwijl het tegelijkertijd ook de huid en de vacht hydrateert.


  • Gehydrateerd volume, geen "stijve" vachten meer
  • Perfect voor alle dubbel gecoate showhonden, zoals de Pomeranian, Poedel, Bichon Frise
  • Versnelt de droogtijd, winnende honden hebben snelle resultaten nodig
  • Perfect bij het trimmen van uw hond in een geweldig showmodel


Dankzij de combinatie van citroen en pantheons geeft Bulky Shampoo, in tegenstelling tot andere volumeshampoos, niet alleen een adembenemend volume, maar hydrateert het tegelijkertijd ook de huid en vacht. Bulky shampoo in combinatie met Bulky Mask is een vermaarde en vertrouwde combinatie die door vele eigenaars van wereldkampioenen gebruikt wordt om te schitteren op de show en de top te bereiken. Voor het beste resultaat, gebruiken de dag voor de show.


Actieve bestanddelen

D-Panthenol: Dit is Pro-Vitamine B5 en helpt het haar zacht, soepel en gezond te houden. Het biedt diepe hydratatie, helpt het haar te laten afkoelen door het absorberen van bocht uit de lucht. Tevens staat het bekend als pantotheenzuur, wat kleine hoeveelheden vitamine B5 met zich mee neemt.


Citroenextract: dit geheime volume-ingrediënt bevat alfa-hydroxyzuren (AHA's). Dit zijn enzymen die de huid reinigen door vuil, overtollige olie en dode huid af te breken waardoor het gemakkelijker wordt om de frisse nieuwe huid eronder te onthullen. de natuurlijke fruitzuren in de olie stimuleren ook dat de cuticula van de vacht plaat gaan liggen en reflecteren dus meer licht en laten op deze manier het haar van uw hond meer glazen!


Quaternized Honey: voor een glanzend, gehydrateerd en verzorgend haar. Deze honing is nog hydraterende dan gewone honing en verenigd als beste verzorgende eigenschappen en brengt deze rechtstreeks aan op het haar van uw hond en houdt ze daar ook vast.


Gebruiksaanwijzing

Breng een flinke hoeveelheid aan in uw handen en breng dit op uw hond aan. Wrijf het in de vacht in de haargroeirichting. Voor honden met een zware vacht kan deze shampoo verdund worden met warm water, verhouding is dan 1:4. Spoel de vacht goed uit en herhaal indien gewenst. Combineer deze shampoo met een van de balsems.


Vermijd contact met de ogen!