Bulky Mask

Bulky Mask

vanaf € 23,99


Beschrijving

Bulky Mask is een combinatie van citroen en panthenol en zorgt voor hydratatie van de huid en vacht. In combinatie met Bulky Shampoo is een vermaarde en vertrouwde combinatie die door vele eigenaars van wereldkampioenen gebruikt wordt om te kunnen schitteren op de show en de top te bereiken.


  • Gehydrateerd volume, geen "stijve" vachten meer·
  • Perfect voor alle dubbel gecoate showhonden, zoals de Pomeranian, Poedel, Bichon Frise·
  • Versnelt de droogtijd, winnende honden hebben snelle resultaten nodig·
    Perfect bij het trimmen van uw hond in een geweldig showmodel


Actieve bestanddelen

D-Panthenol: Dit is Pro-Vitamine B5 en helpt het haar zacht, soepel en gezond te houden. Het biedt diepe hydratatie, helpt het haar te laten afkoelen door het absorberen van bocht uit de lucht. Tevens staat het bekend als pantotheenzuur, wat kleine hoeveelheden vitamine B5 met zich mee neemt.


Citroenextract:
dit geheime volume-ingrediënt bevat alfa-hydroxyzuren (AHA's). Dit zijn enzymen die de huid reinigen door vuil, overtollige olie en dode huid af te breken waardoor het gemakkelijker wordt om de frisse nieuwe huid eronder te onthullen. de natuurlijke fruitzuren in de olie stimuleren ook dat de cuticula van de vacht plaat gaan liggen en reflecteren dus meer licht en laten op deze manier het haar van uw hond meer glazen!


Quaternized Honey:
voor een glanzend, gehydrateerd en verzorgend haar. Deze honing is nog hydraterende dan gewone honing en verenigd als beste verzorgende eigenschappen en brengt deze rechtstreeks aan op het haar van uw hond en houdt ze daar ook vast.


Gebruiksaanwijzing

Gebruik de dag voor een show, na een wasbeurt met Bulky Shampoo voor de beste resultaten. U kunt het product verdunnen of puur gebruiken.


Breng de spray aan op uw handen of gebruik een spuitfles, indien verdund, en wrijf op de vochtige vacht van uw hond in de richting van de haargroei. Droog uw hond met een geschikte föhn tegen de haargroeirichting in en borstel tijdens het drogen voor het beste effect.


Vermijd contact met de ogen!