Biphasic Spray

Biphasic Spray

(1 stuk(s) = € 19,99)

vanaf € 19,99


Beschrijving

Vachtverzorging start met...

Biphasic Spray

De meest populaire tweefasige conditioner, Biphasic Spray van Nogga. De Biphasic Spray wordt alom geprezen als een "wondermiddel" door onze tevreden klanten. Dankzij de 'witte fase' komen de ongelofelijke conditioning eigenschappen naar boven en werkt de Biphasic Sprak rechtstreeks in op de haarschacht. Zo produceert de Biphasic Spray van Nogga het gladste, soepelste en meest glanzende haar ooit. Tevens is Biphasic Spray van Nogga een geweldig hulpmiddel als je klitten en knopen wilt uitborstelen.


 • Kan worden gebruikt op droge of vochtige vachten
 • Niet-vettige formule, ideaal voor dagelijks gebruik
 • Beschermt tegen schade veroorzaakt door borstelen en drogen
 • Verzwaart het haar niet, ook niet bij dagelijks gebruik
 • Herstelt kapot haar en voorkomt de vorming van knopen en klitten
 • UVA- en UVB-filters bieden bescherming tegen schade door de zon


De Biphasic Spray draagt bij aan het herstellen van het haar dankzij zijn revolutionaire samenstelling die de haarschacht sluit. Door deze unieke formule is de Biphasic Spray van Nogga ook erg geschikt om het haar van uw hond te beschermen tijdens het drogen en zal de droogtijd aanzienlijk verkort worden. Bovendien bevat de Biphasic Spray UVA- en UVB-filters, welke de vacht helpen beschermen tegen de zon. Bovendien is de Biphasic Spray ook voor het volgende te gebruiken:

 • 20 minuten voor het zwemmen aanbrengen zodat uw hond sneller droogt zonder die vieze, natte hondengeur
 • 10 minuten aanbrengen voor een wandeling in de regen
 • 10 minuten aanbrengen voordat uw hond in de tuin gaat als hij of zij een contactallergie heeft
 • In combinatie met het Keratine Masker en Omega-boter werkt het als wondermiddel voor extreem droge en vervilte vachten (neem contact op met Diamonds4Dogs voor een juiste formule voor een gepersonaliseerde mix naargelang de behoeften van uw hond)
 • Kan tevens worden gebruikt om (traan)vlekken op lichtgekleurde vachten te voorkomen en te verminderen


Actieve bestandsdelen

Quaternized Honey: voor een glanzend, gehydrateerd en verzorgend haar. Deze honing is nog hydraterende dan gewone honing en verenigd als beste verzorgende eigenschappen en brengt deze rechtstreeks aan op het haar van uw hond en houdt ze daar ook vast.


D-Panthenol: Dit is Pro-Vitamine B5 en helpt het haar zacht, soepel en gezond te houden. Het biedt diepe hydratatie, helpt het haar te laten afkoelen door het absorberen van bocht uit de lucht. Tevens staat het bekend als pantotheenzuur, wat kleine hoeveelheden vitamine B5 met zich mee neemt.


Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik! Breng de Biphasic Spray op 20 cm aan op een vochtige of droge vacht. Borstel de vacht bij het drogen na gebruik op een vochtige vacht en gebruik extra Biphasic Spray bij het borstelen om knopen te verwijderen op een droge vacht.


Oh, en de fantastische geur krijgt u er gratis bij!