Bio Horse Shampoo

Bio Horse Shampoo

vanaf € 11,99


Beschrijving

Bio Horse, bekend om de vechtgroei te stimuleren. Bio Horse is gevuld met Biotine en Panthenol. Laat het paard op de fles u niet voor de gek houden, Bio Horse Shampoo wordt wereldwijd gebruikt door alle soorten honden die een weelderiger vacht willen!


  • Uitmuntende vachtgroei
  • Voor alle soorten honden met een weelderiger vacht
  • gebaseerd op Biotin
  • spectaculaire afgifte van vitamines rechtstreeks in de huid, waardoor het direct wordt opgenomen
  • Bio Horse helpt bij het regenereren van de vacht


Verbazingwekkende formule, vol met Biotine (vitamine B7) en Panthenol (vitamine B5) en staat bekend om de vachtgroeimogelijkheden. Bio Horse wordt gebruikt om dun en breekbaar haar te versterken en om de haarwortel te regenereren en te versterken. Het maakt het haar glanzend, zijdezacht en geeft spectaculaire resultaten. Bio Horse Shampoo wordt gebruikt om de vacht te herstellen zodra een huidaandoening is genezen, na het werpen, het herstellen van de vacht na de seizoensrui, het kweken van een gezonde volwassen vacht en elke situatie die vechtgroei vereist.


Actieve bestandsdelen

D-Panthenol: Dit is Pro-Vitamine B5 en helpt het haar zacht, soepel en gezond te houden. Het biedt diepe hydratatie, helpt het haar te laten afkoelen door het absorberen van bocht uit de lucht. Tevens staat het bekend als pantotheenzuur, wat kleine hoeveelheden vitamine B5 met zich mee neemt.


Quaternized Honey: voor een glanzend, gehydrateerd en verzorgend haar. Deze honing is nog hydraterende dan gewone honing en verenigd als beste verzorgende eigenschappen en brengt deze rechtstreeks aan op het haar van uw hond en houdt ze daar ook vast.


Gehydrolyseerd graan: dit is maïs, soja en tarwe. Echter, omdat sommige honden hiervoor intolerant zijn, zijn deze korrels gehydrolyseerd. Dit betekend dat het element dat de allergie veroorzaakt (koolhydraten) weggenomen zijn en enkel het goede deel (aminozuur) hebben behouden. Dit zit boordevol met vitamines, EFA's, eiwitten en mineralen.


Gebruiksaanwijzing

Breng een flinke hoeveelheid aan in uw handen en breng dit op uw hond aan. Wrijf het in de vacht in de haargroeirichting. Voor honden met een zware vacht kan deze shampoo verdund worden met warm water, verhouding is dan 1:4. Spoel de vacht goed uit en herhaal indien gewenst. Combineer deze shampoo met een van de balsems.


Zodra de vacht weer terug begint te groeien, moet Bio Horse gecombineerd worden met Purifying Shampoo (verhouden 50/50) en een balsem voor de beste resultaten.


Vermijd contact met de ogen!