Argan Balsem

Argan Balsem

vanaf € 19,99


Beschrijving

Argan Balsem is voor honden met lange vachten. Arganolie wordt alom geprezen voor de vele voordelen voor huid en haar. Kalmerend, verzachten, verzorgend en hydrateren.


  • Spectaculaire afgifte van van Omega 3 en 6 vetten rechtstreeks in de huid, waardoor ze direct opgenomen en gebruikt worden
  • Essentiële bouwsteen voor een gezonde huid
  • Anti-jeuk eigenschappen
  • Huidverzachtende en voedende eigenschappen
  • Gezonde huid betekend een gezonde vacht


Argan Balsem is speciaal ontwikkeld gemaakt voor alle honden met een lange vacht. Het onderzoek naar de omega vetzuren en hun invloed op de huid van uw hond is fascinerend. In feite is dit de inspiratie om de zeer gespecialiseerde OMEGA Line te ontwikkelen en zo deze belangrijke ingrediënten aan alle huid- en vechttypes te leveren. Omega vetzuren dienen als essentiële bouwstenen van de verschillende huidlagen van de huid, waardoor een gladdere, gelijkmatiger en gezondere huid ontstaat. Er wordt alleen gebruik gemaakt van plantaardige omega vetzuren.


Actieve bestandsdelen

Argan notenboter: oorspronkelijk afkomstig uit Marokko, biedt een geconcentreerde, op planten gebaseerde formule om de huid en vacht te beschermen, voeden en hydrateren. Het is rijk aan essentiële vetzuren en vitamine E en bevat alleen de beste biologische, in het wild gemaakte ingrediënten.


Suiker: als natuurlijke bevochtigingsmiddel helpt suiker vocht in de huid en vacht te houden door vocht uit de lucht te absorberen.


Capparis Spinosa: beter bekend als Flinders Rose, is een vaste plant met ronde, vlezige bladeren en grote witte tot roze-witte bloemen. Het staat bekend om de ontstekingsremmende, irriterende en jeuk verzachtende eigenschappen.


Gebruiksaanwijzing

De Argan Balsem moet voor gebruik verdund worden. Het advies is een verdunning van 20% balsem en 80% warm water voor honden die frequent worden gewassen (elke 1 - 2 weken) of 50% balsem en 50% water voor honden die minder vaak worden gewassen.


Tevens wordt er aangeraden om een spuitfles te gebruiken en de conditioner erin te borstelen.


Vermijd contact met de ogen!