Over

Bij Diamonds4Dogs willen we het beste voor uw hond zoals wij dit ook voor onze eigen honden willen. Wij bieden diverse producten en diensten waarin uw hond centraal staat, of het nu gaat om veilige en gezonde honden speeltjes tot voedsel en advies over opvoeding of verzorging! De honden speeltjes en adviezen zijn voor uw hond de diamanten die wij normaal met veel zorg en aandacht uitkiezen!

Wij stellen u graag voor aan onze specialisten...

Dit is Bentley. Bentley is een Black & Tan Chihuahua en een reu. Bentley gaat over de manden, benches en vachtverzorging bij Diamonds4Dogs.

Bentley

Mijn naam is Bentley, ik ben een Black & Tan Chihuahua. Ik ben de oudste hond van het stel. Ik vind het heerlijk om lekker de hele dag te liggen luieren en kan u heel erg goed adviseren over de verschillende manden om lekker in uit te rusten. Mijn broertje & zusje hebben een hele lastige vacht. Bij vragen over verzorging, producten of vachtonderhoud ben ik de juiste hond!

Dit is Hummer. Hummer is een Cream Sable Pomeranian en een reu. Bij Diamonds4Dogs is Hummer verantwoordelijk voor alle hondenspeeltjes, voeding en voedingssupplementen voor honden.

Hummer

Hoi! Ik ben Hummer en ik ben een Cream Sable Pomeranian. Ik heb een beetje ADHD, waardoor ik alle speeltjes uitgeprobeerd heb. Ik vindt de klos het leukst... Oh nee, het fleecetouw... Euhm, nee ik ga toch voor de snuffelmat want eten daar hou ik ook heel erg van! Ik adviseer u dan ook heel erg graag over speeltjes, voeding en eventuele voedingssupplementen.

Ivy is een Orange Sable Pomeranian en een teefje. Ivy is bij Diamonds4Dogs verantwoordelijk voor alle producten voor leren en ontwikkelen, boeken en handige tips & tricks.

Ivy

Hallo allemaal, mijn naam is Ivy en ik ben de jongste van de drie. Ik ben een Orange Sable Pomeranian en het enige meisje. Op dit moment ben ik nog een hoop aan het leren op verschillende manieren. Nieuwe mensen, andere dieren en een heleboel voorwerpen. Ik help jullie dan ook heel graag met verschillende speeltjes waarmee leren bevorderd wordt of boeken met handige tips & tricks.

Dit zijn Bentley, Hummer & Ivy. Honden en specialisten van Diamonds4Dogs.