Nogga Europe

Diamonds4Dogs is officieel partner van Nogga. Nogga is een exclusief vachtverzorgings merk voor honden. Omdat het allemaal op natuurlijke basis is, is Diamonds4Dogs met Nogga in zee gegaan!

Wilt u meer weten over Nogga? Dat kan!

Diamonds4Dogs is officieel partner van Farm Food. Alle voeding van Farm Food is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie. Bovendien worden er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen of bindmiddelen aan het voer toegevoegd. Zo weet u zeker dat uw hond alleen het beste hondenvoer krijgt! Door de jaren heen heeft Farm Food een breed assortiment ontwikkeld met natuurlijke voeding en smakelijke kauwsnacks voor honden.

Diamonds4Dogs is authorised KONG dealer in Nederland! De speeltjes van KONG zijn van hoogwaardig kwalitatief rubber. KONG wordt nu in meer dan 80 landen verkocht en zet haar expansieve groei voort, op zoek naar de mogelijkheid voor wereldwijde veiligheid en consistentie. Cultuur, land en wetten zijn altijd in gedachten, terwijl het merk KONG overal ter wereld hetzelfde blijft!