Hoe vervoert u uw hond op een veilige manier voor u en voor uw hond?

Uw hond meenemen in de auto? Dit kan een super leuke ervaring zijn voor uw hond. Want meestal betekend dit lekker wandelen! Echter, is het wel van groot belang om uw hond op een veilige manier te vervoeren. Niet alleen voor u, ook voor uw hond. Het is namelijk zo dat een hond vaak tijdens het autorijden de bestuurder afleidt. Bovendien mag uw hond nooit los in de auto zitten. Het is levensgevaarlijk en bij een ongeluk zal uw hond het niet overleven.

Lees snel meer over het vervoeren van uw hond.

Tips speciaal voor uw (nieuwe) pup

Wij weten als geen ander dat het opvoeden van een pup heel erg belangrijk is omdat een hond zich in onze samenleving goed staande moet houden. 

Uw fokker heeft de basis gelegd voor de pup en vanaf nu bent u verantwoordelijk voor uw hond.

Lees snel meer om uw pup een nog betere start te geven!

Alopecia X

Een artikel geschreven foor Marc Fox, specialist in Bad Therapie, dermacosmetische producten ozon therapie en de applicatie van de Nogga Methode. Hij omschrijft zijn specialistisch oogpunt over de medische oorzaken die gehele of gedeeltelijke Alopecia X als gevolg hebben.

Lees snel meer over BSD.

De kunst van het drogen

Na het wassen van uw hond moet uw hond ook goed gedroogd worden. Veel mensen vragen of dit belangrijk is... Ja zeker! Diamonds4Dogs is gewijd aan een goede vachtverzorging. Een goede vachtverzorging zorgt voor veel plezier in een hondenleven. Een voordeel van goede vachtverzorging is dat de huid zich zelfstandig gezond kan houden en onderhouden. In dit artikel leest u het belang van drogen en hoe u nu eigenlijk uw hond moet drogen.

Wonderful White World

Het is dan eindelijk zover! De wereld zal zich gaan verhullen in een prachtige witte sneeuwjas en zal de mooiste foto's naar boven laten komen! Uiteraard vinden honden dit vaak fantastisch en worden zelfs een beetje wild! 

Toch zijn er een aantal belangrijke dingen die het voor uw hond ook aangenamer zullen maken als de sneeuw zich straks over ons land laat vallen.

Lees snel meer over de sneeuw en de weetjes voor honden.

Uw hond meenemen in de auto?

Dit kan een super leuke ervaring zijn voor uw hond. Want meestal betekend dit lekker wandelen! Echter, is het wel van groot belang om uw hond op een veilige manier te vervoeren. Niet alleen voor u, ook voor uw hond. Het is namelijk zo dat een hond vaak tijdens het autorijden de bestuurder afleidt. Bovendien mag uw hond nooit los in de auto zitten. Het is levensgevaarlijk en bij een ongeluk zal uw hond het niet overleven.

Approved By Label

Diamonds4Dogs heeft een exclusief label ontwikkeld. Dit label wordt gegeven aan producten die getest zijn door ons exclusieve panel.

Het panel is op allerlei vlakken gespecialiseerd en deelt graag zijn of haar kennis met u!

Lees snel welk panellid welk kennisgebied heeft...

Help… De herfst is weer aangebroken! 

Voor de buitenliefhebbers met honden misschien wel het mooiste seizoen van het jaar, de herfst! Groene bladeren veranderen langzaam in oranje, rood en bruin. De opkomende zon die de kleuren van de herfst doet oplichten, dauwdruppels die het gras bekleden. Prachtige paddenstoelen die uit de grond komen en eikels, beukennootjes en kastanjes die uit de bomen vallen. Helaas, is niet alles wat in de herfst uit de bomen valt zonder gevaar voor uw hond. Beukennootjes, dennenappels, kastanjes, eikels en paddenstoelen zijn in deze tijd volop op de grond te vinden. Iets waar uw hond graag mee wilt spelen. Uw hond kan echter zeer ziek worden wanneer deze objecten spelenderwijs worden opgegeten.

Diamonds4Dogs geopend!

Op 1 Oktober 2020 heeft Diamonds4Dogs eindelijk haar virtuele deuren geopend. De webwinkel is gespecialiseerd in allerlei hondenartikelen en hondenaccessoires voor kleine en middelgrote honden. Hierbij wordt rekening gehouden met de gezondheid en goede balans van de hond voor een plezierig leven. Klik op de foto en lees meer over Diamonds4Dogs.

Verschil tussen halsband en tuigen...

Iedere hondeneigenaar vraagt het zichzelf wel een keer af! Kiezen we voor een halsband of een tuigje? Wat zijn de verschillen, de voor- en nadelen en zijn er ook verschillen in halsbanden en in tuigjes?Diamonds4Dogs ligt alles toe aan de hand van plaatjes!

Lees snel verder!

Hondenboekenkast

Iedere hondeneigenaar zou zich moeten verdiepen in zijn of haar hond. Maar er zijn zoveel boeken over honden, over hoe we geacht zijn ze op te voeden en over hoe we ze moeten behandelen? Maar welke boeken zijn goed?

Diamonds4Dogs heeft heel veel boeken gelezen, goede en slechte... Uit deze boekenlijst hebben wij speciaal voor u een selectie gemaakt van boeken die goede inzichten geven in de wereld van een hond, opvoeden, de psychologie en het verzorgen van uw hond. Klik snel op de foto om meer te lezen.

COVID-19 of wel corona virus

Niet alleen voor Diamonds4Dogs, ook voor u veranderd er heel veel in de huidige tijd. Medewerkers blijven uit voorzorg thuis werken, geen bezoek meer, niet meer zomaar kunnen winkelen en nog heel veel meer.Diamonds4Dogs wilt graag ook aan u vertellen wat zij doen om bij te dragen aan de vermindering van de verspreiding van het corona virus.

Meer weten, klik op de foto...