Wat betekend COVID-19 voor Diamonds4Dogs?

19 juli 2020

Steeds meer Nederlandse bedrijven, ook Diamonds4Dogs, merken de gevolgen van het coronavirus. Niet bij (potentiële) leveranciers op bezoek mogen, thuis moeten werken en niet meer de deur uit mogen om uitgebreid met de honden te mogen lopen. Er wordt veel geschreven over de impact van het COVID-19. Bij Diamonds4Dogs proberen we u met dit artikel zo goed mogelijk te informeren over de gevolgen voor u maar ook voor ons.

Voor u & uw hond

Voor u kunnen er ook vragen opkomen. Mag ik wel met mijn hond lopen? Mag mijn hond tijdens het uitlaten nog wel met andere honden spelen? Goede vragen, waar ook een antwoord op is. Ja, u mag rustig een blokje om met uw hond. Maar houdt rekening met de afstand tussen u en andere mensen, namelijk: minimaal 1,5 meter. Honden mogen wel tijdens het uitlaten in contact komen met andere honden. Wel wordt er aangeraden dat u niet uitgebreid gaat wandelen tijdens de drukke momenten. Probeer deze buiten de drukte te verspreiden zodat niet alleen u, ook andere hondenbezitters hun hond goed kunnen uitlaten.

Bezorgtijden

Sommige webwinkels bezorgen zelf hun producten. Diamonds4Dogs besteedt dit uit aan PostNL, net zoals vele andere online winkels. Hier hebben we voor gekozen om de korte bezorgduur te garanderen en dus is Diamonds4Dogs afhankelijk van PostNL. Momenteel kan PostNL de brief- en pakketpost geen korte termijn bezorging garanderen. Dit betekend dat wanneer u bij Diamonds4Dogs besteld, het voor kan komen dat uw pakket niet volgens uw verwachting wordt afgeleverd. Helaas kan Diamonds4Dogs hier niets aan doen en hopen wij op een zo snel mogelijk herstel.

Voor Diamonds4Dogs

Diamonds4Dogs houdt ook rekening met het voorkomen van de verspreiding van corona. Zo houden wij tijdens het maken van speelgoed plastic wegwerphandschoenen aan en maken wij gebruik van mondkapjes. Zo is het speelgoed dat speciaal voor u gemaakt wordt schoon. Wanneer de producten worden verpakt voor verzending worden deze maatregelen ook in acht genomen.