Approved By

Approved By is het exclusieve label van Diamonds4Dogs. Onder het Approved By Label treft u de beste artikelen en producten voor uw hondje. Al deze producten zijn getest door ons testpanel bestaande uit Bentley, Hummer & Ivy.

Alle drie hebben ze hun eigen expertise en geven alleen bij het beste hun approval. Als ze alle drie onder de indruk zijn van een product kunt u deze snel herkennen aan onderstaand label! Ook vind je hier alle producten welke met de verzorging van onze vachten te maken heeft!  

Bentley is onze expert op het gebied van slapen en eten. Ik ben een moeilijke eter en heb inmiddels diverse merken en type voer & snacks getest!

Mijn all time favorites herkent u aan mijn label! Nadat ik gegeten heb vind ik het heerlijk om lekker uit te buiken op het meest comfortabele bedje! Ik zou mijn label geven aan het bed van mijn baasjes maar deze is niet te koop! Daarom heb ik heerlijke mandjes geprobeerd en goedgekeurd! Vind al mijn favorieten onder het Approved By Bentley label!

Hummer is onze expert op het gebied van speeltjes, voeding en supplementen. Supplementen zijn toevoeging aan het dagelijkse voer welke helpen bij een stabiele en gezonde hond. Ik zelf ben bijvoorbeeld heel erg druk en heb behoefte aan een toevoeging om niet alle prikkels in mijn omgeving op te nemen. Daarnaast vind ik het heel erg leuk om mijn drukte te delen met de allerleukste speeltjes! Ik vind het jammer dat ik niet de hele dag te eten krijg en wil dan ook altijd mijn eten zo snel mogelijk op hebben, dit zorgt er wel voor dat ik soms te snel ga! Hiervoor hebben we bij Diamonds4Dogs een mooie oplossing! Vind al mijn favorieten onder het Approved By Hummer label! 

Ivy is onze expert op het gebied van training, gedrag en alle items welke te maken hebben met de vrouwelijke hormonen. Daarnaast is ze onze pup expert en kent de leukste speeltjes en geeft de beste tips&tricks voor de jonge hondjes of de kersverse baasjes! De tips&tricks vind je terug in onze nieuwsbrief en kun je herkennen aan mijn label. Omdat ik nog jong ben vind ik het soms moeilijk mijn baasjes even niet te zien! Gelukkig heb ik een knuffeltje goedgekeurd die hierbij kan helpen! De hartslag van deze knuffel geeft mij het gevoel dat ze altijd bij mij zijn. Vind al mijn favorieten onder het Approved By Ivy label.